Despre slingul cu inele Lenny Lamb (Autumn)


Despre slingul cu inele Lenny Lamb (Autumn)
4 (80%) 1 vote[s]

lenny lamb autumn

Povestea noastra a inceput cu un sling cu inele Lenny Lamb imprumutat de la o cunostinta. Nu eram convinsa ca o sa ne placa purtarea, sistemele de purtare, ca voi rezista cu fetita la piept sau pe sold ore in sir, dar am vazut alte mamici purtarete prin oras si recunosc eram invidioasa pe ele caci parea atat de usor totul pentru ei: nu se chinuiam cu un carucior sau scoica dupa ele, parca copii lor nu plangeau niciodata, in timp ce al meu deabia rezista pana la magazinul de la colt, dar la intoarcere deja urla in carucior.

Am zis: incercarea moarte n-are. Si a fost cea mai buna idee luata in parenting pana acum. 😛 Slingul primit era unul deja folosit la purtarea a doi copii, ca urmare era deja imblanzit. Materialul e 100% bumbac, tesut pe diagonala.  S-a mulat perfect pe corpul fetitei si am reusit foarte repede sa invat cum sa aranjez materialul prin inele, cum sa strang, cum sa o pozitionez pe mitica incat sa ne fie amandurora confortabila pozitia. Ei ii placea de la prima incercare. S-a cuibarit la pieptul meu si a adormit (avea 3 luni). Chiar si buni s-a prins repede si a purtat-o cu incredere. Eram foarte mandra de ea. Este un sistem intr-adevar usor de folosit si nu necesita timp indelungat pentru pregatire, legare, aranjare. Iar dupa ce am legat-o odata, pot sa scot copilul, sa las slingul pe mine si cand se cere iar in brate, o pun in material si doar trag putin prin inele. Foarte practic.

La inceput legam fetita mai ales la piept, apoi mai mult in lateral, pe sold. Am citit ca se poate si pe spate, dar sincer, eu nu am indraznit. 😛 Oricum, am in plan achizitia unui SSC, deci vom avea ocazia purtarilor si in spate.

Lungimea slingului este de 2.1 m, latimea in jur de 70 cm. Se poate spala la masina de spalat, la temperaturi joase. Ocupa spatiu mic si este usor de transportat (chiar si in geanta).

Fetita noastra are acum in jur de 11 kg la 1an2 luni si cu slingul incepe sa ma doara umarul dupa un timp mai indelungat de purtare. Asta deoarece slingul nu repartizeaza uniform greutatea pe spate, umeri si sold ci asimetric. Dar cum am devenit fani ai purtarii, oricum vrem si un SSC. Parerea mea este ca slingul este perfect de la nastere pana la 10 kg (producatorul recomanda pana la 15 kg), iar Lenny Lamb este o alegere foarte buna.

Poti cumpara de la un distribuitor de incredere de aici.