Parere despre sling cu inele Poarta-ma Zebra 2


Parere despre sling cu inele Poarta-ma Zebra 2
3.7 (73.33%) 3 vote[s]

Zebra poata-maDupa ce s-a nascut fetita noastra era mai mereu la pieptul meu (rareori la tati) cu ajutorul unui wrap tesut, de care ne-am indragostit la prima vedere si care ne-a usurat viata nespus de mult. Dar la 11 luni nu mai sta ore in sir in wrap, mai vrea sa experimenteze si singura, apoi iar se cere in brate si tot asa. Ca sa nu ne pierdem mobilitatea dar sa am si un ajutor, am decis ca a venit timpul sa ne luam un sling cu inele. Asa pot sa leg slingul corespunzator odata pe zi, sa pun fetita pe sold, apoi cand se cere, sa o pot scoate, si dupa 10 minute sa o pun iar inapoi fara legari si pozitionari multiple, doar prin cateva miscari.

Cum eram foarte multumita de wrapul nostru Poarta-ma si nici nu vroiam sa dau mult pe inca un sistem de purtare, tot la slinguri Poarta-ma m-am uitat. Si m-am decis in cele din urma pentru un Zebra. Nu am regretat. E adevarat ca materialul e mai gros, mai greu de legat, dar cine are deja experienta cu wrapuri, nu o sa regrete. Iar cine nu are inca, e timpul sa capete! 😛 Merita. Dupa cateva purtari si spalari materialul devine mai moale, mai usor de manevrat. Fiind mai gros e recomandat si pentru toddleri, copii cu greutati mai mari.La 11 luni e foarte comod. E 100% bumbac si datorita tesaturii mai speciale, aerate, materialul e intr-adevar gros, dar totusi usor, nealunecos si se muleaza foarte bine pe copil. Se si usuca foarte repede, ceea ce ma incanta, caci avem nevoie de el zilnic.  Datorita acestei tesaturi aerate ne simtim bine cu el chiar si pe timpul verii, amandoi. Materialul e vopsit fara substante toxice, iar inelul din aluminiu nu contine nichel sau reziduri fier.

Slingul are o lungime de 180-200 cm si latime de 72-75 cm. Coada slingului este taiata diagonal, cu 20 cm diferenta intre laturi.

Slingul Zebra se recomanda inca din primele zile ale nou nascutului (materialul gros sustine foarte bine capul copilasului), pana cand purtatul pe sold nu devine un chin.  In slingul cu inele se pot lega copii in fata si pe sold, dar dupa o anumita greutate, purtatul pe o parte pune presiune prea mare pe umeri si spate, greutatea copilului fiind repartizata inegal, pe spate si doar un singur umar. In acest moment puteti trece la purtarea pe spate. Recomand cu incredere acest sling de la Poarta-ma.

VERIFICA AICI cum ai putea folosi acest sling