Despre Ergobaby Organic Dark Cocoa


Despre Ergobaby Organic Dark Cocoa
4.7 (93.33%) 3 vote[s]

ergobaby-babytrage-organic-carrier-dark-cocoa_023012_3

Sunt o mamica al “valului nou” cum se zice: imi alaptez inca fetita de 2 ani la cerere, am purtat-o aproape non-stop inca din primele zile ale ei in sisteme ergonomice, sunt “obsedata” de natural, bio, organic si asa mai departe. Nu o lungesc, aici vreau sa va povestesc despre experienta noastra cu Ergobaby Organic.

Am inceput purtarea bebelusului cu wrap elastic, am trecut apoi la sling cu inele si cand implinea 10 luni ne-am cumparat un Ergobaby. Vroiam ceva mai simplu si rapid, desi si slingul odata reglat era usor de folosit. Dar era mai greu pentru tati. De Ergo s-a indragostit in sfarsit si el. 😛 Si cum spuneam mai sus, vroiam ceva organic. Si Ergo Organic este 100% bumbac organic, certificat. Materialul este putin mai moale si mai confortabil decat varianta Originala (am probat-o pentru cateva minute, de mai multe ori). In rest nu prea se deosebeste de acesta.

Distribuitori autorizati in Romania pentru Ergobaby gasiti AICI

Bretelele si centura de la sold sunt reglabile si captusite. Bretelele se regleaza intre 61-112 cm, iar centura intre 66-140 cm. Forte comode, atat pentru mine (1.65 cm, 79 kg) cat si pentru sot (1.83, 96 kg). Si desigur pentru fetita noastra. Puntea de sustinere are in jur de 32-33 cm. Ii venea perfect atunci, o sprijina de la genunchi la genunchi. Carrierul are curelusa intre bretele si astfel ofera stabilitate, nu aluneca de pe umar. Gluga de pe spate se poate folosi pentru sustinerea capului daca copilul adoarme in timpul purtarii (se intampla des, deci e foarte util). E reglabila pe inaltimi. Are si un buzunar, cu fermoar, pe care eu nu-l folosesc, dar poate fi util si acesta.

Noi in Ergo am purtat-o pe fetita noastra mai ales in spate. Dar daca e folosit mai devreme, din moment ce bebe sta in fund, se poate purta copilul si in fata. Producatorul recomanda si purtarea pe sold, dar parerea mea ca un sling cu inele e mai usor de folosit in acest caz. Fetita noastra exploreaza si nu o mai purtam cu aceeasi intensitate si frecventa ca la 10 luni, dar din cand in cand se cere in Ergo. Iar cu ocazia excursiilor este un adevarat life-saver: cand micuta oboseste, tati scoate imediat Ergo si ne vedem de treaba :)Ergo este un accesoriu permanent de-al meu, rareori pornesc la drum fara el. Niciodata nu se stie cand are fetita nevoia de alintare, de siguranta, de putin calm si liniste aproape de persoanele in care are incredere.

VEZI AICI O GAMA VARIATA DE MODELE ERGOBABY

Pe piata exista multe variante de Ergobaby Organic, precum Ergobaby Organic Dandalion Taupe, Organic Navy, Organic Dark Cocoa, etc.