Despre Isara La vie est belle


Despre Isara La vie est belle
4.1 (82.5%) 8 vote[s]

isara la vie est belle

Noi suntem o familie purtareata din Cluj. Cand ne-am propus sa ne luam un SSC, cam pe la varsta de 11 luni a primei noastre fetite, am testat mai multe modele ai mai multor producatori, chiar si mai multe modele Isara. (brand local, un plus in ochii nostrii)

Stiam multe despre purtare, despre diferite sisteme ergonomice. Am folosit un sling cu inele inca din primele saptamani ale fetitei, dar cum ea crestea, aveam nevoie de ceva mai practic si indragit si de mister, sa-o poarte si el din cand in cand pe cea mare (bebe2 era in drum) In cele din urma ne-am decis pentru un Isara, modelul La vie est belle. Modelul achizitionat de noi se gaseste acum in numar limitat de exemplu aici , deoarece este inca din generatia  2 al marsupiului Isara si vad ca acum exista si generatia 3.

Noi suntem foarte multumiti de acest SSC. L-am folosit atat cu prima cat si a doua fetita, intr-o perioada chiar simultan: cand pe cea mare, cand pe cea mica. 🙂 Aveam posibilitatea sa facem asa, deoarece puntea de la Vie este belle este reglabila, intre 26 si 38 de cm. Acum la cea mare puntea nu-i mai sustine picioarele de la genunchi la genunchi (are 3 ani), dar la micuta inca ii vine perfect, ca la carte.  Si panoul central poate fi inaltat si reglat, atat simetric cat si asimetric. Astfel SSCul este confortabil atat pentru copii mai mici, cat si pentru cei mari. Materialul este 100% bumbac organic, foarte placut la atingere si maleabil, cu design colorat si vesel.

Greutatea copilului este repartizata optim intre umeri, spate si talie. Chiar si in cazul copiilor mai mari.  Nici cu un copil de peste 2 ani nu am resimtit dureri, nici dupa mai multe ore cu el in spate. Asta se datoreaza bretelelor largi captusite si a centurii din talie umpluta cu spuma. SSCul se poate regla in mai multe locuri, pentru a fi confortabila atat pentru purtator cat si cel purtat.

VEZI AICI MULTE MODELE ISARA LA UN PRET BUN

Cu prima fetita am folosit-o dupa ce ea a implinit 11 luni, dar cu a doua mult mai repede, pe la 5 luni. SSCurile se recomanda dupa varsta de 6 luni, cand copilul deja sta singur in fundulet.  Eu recomand celor interesati de un astfel de sistem de purtare ergonomic, sa probeze inainte de achizitie cat mai multe modele, ca cel ales sa fie intr-adevar cel mai potrivit pentru intreaga familie. De un SSC si taticii se vor bucura cu siguranta si isi vor purta entuziasmati copii in el.