Marsupiu SSC Emeibaby Baby Size Ocean Boy


Marsupiu SSC Emeibaby Baby Size Ocean Boy
3.3 (65%) 8 vote[s]

marsupiusscemeibabyCautam un sistem ergonomic de purtare, care sa fie recomandat si pentru nou nascuti, dar si dupa varsta de 1 an, respectiv sa fie usor de utilizat, pentru ca nici tati nu vroia sa fie exclus si vroia si el sa experimenteze placerile purtarii. 🙂

Am optat pentru un Emaibaby, Ocean Boy. Asteptam curierul ca doi copii nerabdatori pe Mos Nicolae. 😛 Si Emaibaby ne-a vrajit din prima, am decis apropare dupa prima utilizare ca-l vrem.

 

Am primit un wrap tesut, un sling cu inele si un SSC intr-un singur carrier. Emaibaby aducea tot ce-i mai bun din cele trei: e simplu si usor de folosit ca un SSC, confortabil si cu pozitionare perfecta ca intr-un sling cu inele sau wrap tesut. Puntea e reglabila si poate fi ajustata la marimile copilului (creste odata cu copil, cum se spune) datorita inelelor din lateral. Este astfel ideala si pentru nou nascut fara a avea insertie precum SSCurile. Odata aranjata si ajustata dupa purtator si cel purtat, nu trebuie reglata si a doua oara, dacat daca nu mai este confortabila. Materialul e 100% bumbac organic, tesatura asemanatoare unui wrap tesut, fara cusaturi si imbinari in plus, astfel se muleaza perfect pe spatele copilului ca si un wrap, sustinandu-l perfect in pozitia de broscuta: cu genunchii mai sus de talie, in pozitia M, si spatele curbat in forma C. Bretelele de pe umar si centura de la sold sunt captusite si buretate, distribuind uniform greutatea copilului, fiind si foarte confortabile. Este usor de utilizat chiar si pentru tatici, fiind un sistem cu mai multe catarame ca un SSC. Are si o gluga pentru a sustine capul copilului cand doarme.

Datorita materialului tesut carrierul se spala de mana, fara inalbitor si fara uscare mecanica. Se scutura si se usuca la aer (nu sub razele directe ale soarelui sau calorifer). Nu se recomanda spalarea frecventa.

Nuantele de albastru al Emaibaby Ocean Boy ne duc cu gandul la o zi insorita pe malul marii si datorita lui suntem intr-adevar linistiti si fericiti toti (atat noi cat si bebe), ca intr-un concediu la mare. 🙂

 

Puteti testa un Emaibaby aici: http://www.scutecila.ro/cumpara/testeaza-marsupiu-ssc-emeibaby-7722507.