Pararea noastra despre Manduca New Style


Pararea noastra despre Manduca New Style
4.3 (86.67%) 3 vote[s]

manduka new styleCand baiatul nostru implinea 9 luni am primit cadou un Manduca New Style. Eram purtatori inraiti si obisnuiti cu cateva sisteme de purtare (wrap tesut, sling cu inele), dar Manduca ne-a surprins in mod placut pe toti.

E foarte usor de folosit si confortabil in acelasi timp. Bretelele de pe umar si centura de pe sold sunt late, astfel greutatea este distruibuita uniform pe talie, spate si umar. Panoul de sustinere are in jur de 31-32 de cm. Bretelele pot fi reglate in 3 moduri, deci orice persoana o poate ajusta exact pe marimea proprie si au o singura cusatura, astfel sunt mai moi. Manduca este recomandat chiar si pentru persoanele cu probleme al spatelui. Inaltimea panoului central poate fi reglat cu ajutorul unei extensii ascunse de un fermoar. Inaltimea panoului este de 33-34 cm sau 41, cu fermoarul deschis. La versiunea New Style s-a renuntat la buzunarul de pe spate pentru a nu incomoda copilul.

Distribuitor autorizat pentru Manduca in Romania

Se apropia vara si imi era groaza: la 30 si de grade cu un copil pe spate cum oi supravietui, dar datorita mixturii de 45% bumbac organic si 55% canepa si a faptului ca pe spatele copilului era doar un strat de material si pe partile laterale intra aerul, a fost chiar bine. Materialul este rezistent, flexibil si moale, poate fi spalat la 30 de grade in masina de spalat. Intre bretelele de umar exista o curelusa cu catarama, care e foarte utila, impiedicand bretelele sa cada de pe umar. Poate fi si glisata in sus sau in jos, in functie de inaltimea purtatorului sau daca bebe este purtat in fata sau in spate. Cataramele sunt tip duraflex (rezistente si de calitate), iar fermoarele cu contin nichel.

Se spune ca a fost conceputa pentru tatici activi. Parerea noastra: este perfecta pentru toti membrii activi ai familiei. O recomandam dupa ce bebe sta in fund, chiar daca sistemul dispune de un suport special pentru nou nascuti. Este contraindicat folosirea acestui suport in primele luni de viata. Se pot achizitiona extensii de toddler pentru Manduca, si astfel se poate creste latimea centurii de la sold pana la 50 cm, oferind astfel un suport bun si pentru copii mai mari (peste 2 ani). Parerea noastra: o Manduca este o investitie sigura si buna, de lunga durata. Al nostru este Manduca NewStyle Navy Blue, dar exista foarte multe modele ca Manduca NewStyle Olive, Manduca NewStyle Red, Manduca NewStyle Sand, Manduca NewStyle Petrol, etc.

VEZI AICI O GAMA VARIATA LA MODELELE MANDUCA

Va dorim ore linistite alaturi de un bebe purtat.