Despre Boba Wrap Uni


Despre Boba Wrap Uni
4.3 (85%) 4 vote[s]

Boba Wrap UniNou nascutului nostru nu-i placea decat in brate, mai ales la pieptul lui mami. Acolo se linistea aproape imediat, dar era o situatie nesustenabila, eu avand asa mainile mereu ocupate si nu puteam sa fac nimic altceva. Am decis ca avem nevoie de un sistem de purtare. Au urmat ore lungi de cautari, de documentari, de care sa luam. Atunci am aflat ca trebuie sa fie ergonomic, sa permita pozitia de broscuta a nou nascutului, cu genunchii mai sus decat talia bebelusului si spatele curbat in forma C.

La recomandarea a unor mamici purtarete am achizitionat un wrap elastic de la Boba. De ce wrap elastic si nu tesut? E mai usor de folosit pentru incepatori decat un wrap clasic, tesut. Dintre modelele ce am gasit (Boba Wrap Uni Black, Boba Wrap Uni Grey, Boba Wrap Uni Navy Blue, Boba Wrap Uni Orange, Boba Wrap Uni Purple) noi am ales Boba Wrap Uni Turqouise.

VERIFICA AICI DISPONIBILITATEA ACESTUI MODEL

Aceasta decizie nu am regretat-o pana acum. 🙂 In Boba bebe doarme angelic, eu am mainile libere si pot sa-l tin la piept cat vrea el, deaorece greutatea este distribuita uniform pe umeri, spate si talie (si datorita bretelelor lati). Materialul din care este confectionat wrapul este 95% bumbac si doar 5% spandex, fiind robust, care rezista la purtare intensiva si curatari multiple. Wrapul poate fi spalat in masina de spalat, cu apa rece. Nu se recomanda uscarea sub razele directe ale soarelui sau pe calorifer. Materialul nu se largeste, nu se bombeaza si nu se increteste. Nu atarna cand bebe este purtat, tine pe bebe sus, aproape de barbia purtatorului, cum este si indicat. Se fixeaza pe corpul purtatorului si celui purtat.

Se gaseste doar intr-o singura marime: 50,8 cm latime si 503 cm lungime, dar legat strans pe corp dupa parerea mea e perfect pentru orice silueta ar avea purtatorul. Sprijina foarte bine capul nou nascutului. Este foarte confortabil si nu deranjeaza niciunde datorita si designului simplu, fara catarame, nasturi sau alte chichite. Si la atingere este placut, chiar moale.

Se recomanda inca din primele zile ale nou nascutului, chiar si pentru bebeii nascuti prematur.

VEZI AICI OFERTELE LA MODELELE ISARA