Despre wrapul elastic Ergobaby Eucalyptus


Despre wrapul elastic Ergobaby Eucalyptus
4.7 (93.33%) 3 vote[s]

ergo eucaliptus

Acest wrap l-am primit cadou. La inceput eram foarte reticenta, eu asociam Ergobaby cu SSCuri. Stiam ca sunt producatori de renume in ceea ce priveste sistemele de purtare ergonomice, dar pe categoria SSCurilor. Nu stiam pe nimeni sa fi avut wrap produs de ei. Nici nu am vazut pana la momentul respectiv wrap de la Ergo. Cum am avut ocazia, am intrat pe net sa citesc mai mult despre acest wrap, sa vad il vand sau ii dau totusi o sansa. Al nostru a fost achizitionat de aici , dar cred ca am citit toate informatiile existente online despre wrapul Eucaliptus. 🙂

Si trebuie sa admit, am fost placut surprinsa. Materialul este intr-adevar ceva deosebit, foarte moale, usor si care se pliaza in toate directiile. Este 95% bumbac si 5% elastan. Wrapul are o lungime de 5 m si latimea in jur de 65 cm.

Am invatat foarte repede cum sa-l folosesc. M-au ajutat foarte mult instructiunile gasite aici. Si intr-adevar m-a ajutat la legaturi si faptul ca wrapul are 2 culori, ca este solid dar elastic in acelasi timp. Odata legatura facuta, bebe pus in wrap si strans bine, nu trebuia sa-mi fac griji ca materialul se lasa sub greutatea lui. Copilul era la un sarut distanta de barbia mea si dupa ore lungi de purtat. 🙂  Datorita acestui material special am reusit sa-l leg foarte rapid inca de la primele incercari.

Eu am folosit wrapul din a treia saptamana si inca il folosim (bebe are acum 4 luni, 9kg). De obicei il port la piept, rareori pe sold. Stiu ca trebuia sa trec la purtatul in spate deja, dar cumva il simt mai bine asa, il pot vedea constant, pot sa reactionez la orice mimica de-a lui. Pentru a-l purta in spate avem nevoie de un nou sistem, pentru ca wrapul elastic nu este recomandat pentru purtarea in spate.

VEZI AICI O GAMA VARIATA DE MODELE ERGOBABY

Chiar daca Ergobaby este un producator de SSCuri si wrapurilor lor sunt de calitate. Recomand tuturor, chiar si incepatorilor. Este un wrap foarte confortabil, atat pentru purtator cat si bebe. Greutatea copilului parca nici nu o simti, atat de bine e repartizata, iar materialul permite pozitia naturala a nou nascutului, cu spatele curbat si picioarele ridicate, in pozitia broscuta.  De un wrap elastic Ergobaby Eucaliptus cu siguranta se va bucura toata familia si mai ales bebe.