Despre hop-tye-ul Darjeeling Green de la Hoppediz


Despre hop-tye-ul Darjeeling Green de la Hoppediz
2.9 (58.57%) 14 vote[s]

darjeeling-green

Am ales greu intre un wrap elastic, sling cu inele si hop-tye, dar in cele din urma m-am convins ca totusi un hop-tye este cel mai potrivit pentru noi.  Wrap elastic si sling am probat cu ajutorul grupului de mamici purtarete din orasul meu, iar hop-tye am testat de aici . Atat wrapul cat si slingul erau confortabile, dar pentru mine cel mai comod si mai usor de folosit a fost hop-tye-ul. Si cum culoarea mea preferata este verde, am devenit mandra proprietara al unui Darjeeling Green.

Acest sistem este asemanator unui mei-tai (originar din Asia), doar ca puntea se poate regla de la 20 de cm la 40 de cm si astfel se poate folosi de la 1-3 luni, in timp ce mei tai-urile se recomanda doar de la 4-6 luni (depinde de abilitatile motrice, distanta dintre genunchii copilului, respectiv inaltimea lui). Bretelele sunt lungi (aprox. 220 cm) si late (de 25 de cm), ca si in cazul mei tai-urilor. Datorita acestor bretele largi, dar si a centurii din talie captusite, greutatea copilului este foarte bine repartizata intre umar, spate si sold. Este foarte confortabila, atat pentru purtatori cat si copil.  Chiar daca copilul e legat pe mine mai multe ore, nu resimt durere sau nu-mi e incomod.

Noi am folosit wrap tai-ul incepand cu a 8a saptamana  a fetitei noastre si in fata am purtat-o doar o luna cred. Am trecut destul de repede la purtatul in spate, fiind mult mai comoda asa (fetita noastra avea 8 kg la 4 luni). Am invatat foarte repede atat legatura din fata, cat si cea din spate. Aici puteti vedea cat de usor este sa montezi un hop-tye.

Materialul este 100% bumbac certificat si vopsit cu coloranti de inalta calitate, non-toxice si care nu contin metale grele. Se poate spala la masina de spalat pana la 40 de grade si usca la aer, ferit de razele soarelui. Datorita faptului ca materialul este asemanator unui wrap tesut, hop-tye-ul sustine la fel de bine copilul ca un wrap si asigura o pozitie corecta a acestuia.

GASITI AICI O GAMA VARIATA DE WRAP TAI-UTI SI MARSUPII ERGONOMICE 

Nu am regretat ca am ales acest sistem si mai ales ca am ales Darjeeling Green de la Hoppediz (producator german renumit). Am primit un hop-tye de inalta calitate, usor de folosit si de care s-a indragostit intreaga familie. Fetita noastra in primele saptamani se linistea doar in el, dormea doar in el si o plimbam doar in el. 🙂 Acum la aproape un an nu o mai folosim (am primit un SSC), dar recomandam tuturor parintilor pentru primele luni din viata copiilor lor. Pentru ca meritati! 🙂