Hop tye/Mei Tai Florenz – Hoppediz


Hop tye/Mei Tai Florenz – Hoppediz
4.5 (90%) 4 vote[s]

hoppediz-hop-tye-florenz-blue

Cu a doua sarcina am prins jackpot-ul: gemeni. Timp de cateva saptamani eu eram ca vaca pe camp (scuze de expresie 😛 ): multumita si zambitoare mai mereu. Oicum vroiam 3 copii, deci treaba rezolvata.

Apoi au inceput sa ma framante intrebarile practice, cum va fi cu doi deodata + unul de 2ani si putin. Cu primul copil am experimentat placerile purtarii si nu vroiam sa renunt nici de aceasta data la el. Asa ca m-am pus pe treaba, am intrat in tot felul de grupuri de mamici si cautam raspunsuri si experiente pentru viata cu gemeni si mai ales purtarea gemeniilor. Stiam inca de pe atunci ca si Mr.M va purta mult mai intensiv decat  cu primul.

Aveam un wrap tesut Hoppediz si stiam ca sotului nu prea-i place sa se “chinuie” cu un wrap. Asa ca m-am orientat spre wrap taiuri mici. Vroiam ceva utilizabil inca din primele zile, ceva usor de folosit sa nu-l impovarez prea mult pe bietul sot si ceva care sa se potriveasca si cromatic. Si cum aveam experienta pozitiva cu Hoppediz, am ramas la Hoppediz Florenz (luat de aici).

Materialul este de wrap tesut, 70% bumbac si 30%in. Calitate foarte buna. Vara este mult mai placut decat un sistem 100% bumbac, fiind putin mai “racoros”. Bretelele sunt foarte late, aproape ca la un wrap tesut. Lungimea lor e de 220 cm si latimea de 25 cm. Datorita latimii lor si a centurii, greutatea copilului este repartizata uniform pe umeri, spate si sold, fiind foarte confortabila. Parerea mea ca la fel de confortabil ca in wrap tesut.  Puntea este reglabila, intre 20 si 40 de cm. O caracteristica foarte utila, astfel sistemul creste odata cu copilul, si nu trebuie schimbata dupa cateva luni, cand puntea nu mai sustine copilul de la genunchi la genunchi. Wrap taiul Florenz are si o gluga, ca majoritatea SSCurilor, care spirjina capul daca e nevoie sau foloseste ca protectie impotriva soarelui, vantului, ploii. Se poate spala la masina de spalat, pana la 40 de grade.

GASITI AICI O GAMA VARIATA DE WRAP -URI SI MARSUPII

Noi l-am folosit inca din primele saptamani, cand in fata, cand pe spate si o recomandam cu incredere.  M-a cucerit chiar si pe mine, o mare admiratoare a wrapurilor tesute.