Parerea mea despre wrap-taiul mic EryThea de la Poarta-ma


Parerea mea despre wrap-taiul mic EryThea de la Poarta-ma
3.9 (78.18%) 11 vote[s]

wrap-tai-mic-poarta-ma-erythea-ng~8335533

Fetita noastra avea 6 saptamani cand am primit un wrap tai Poarta-ma. Aveam nevoie de “un ajutor” deoarece nu puteam sa-o pun jos, plangea intr-una, probabil din cauza colicilor. Daca era in brate, era linistita si de dormit dormea cel mai bine la pieptul meu.

Nu stiam multe despre sisteme de purtare. Cunosteam mai ales variantele clasice, neergonomice, astea le vedeam pe strada. Din fericire, nasa fetitei mele era o mamica de doi, informata si la zi cu ce e mai sanatos si mai bun pentru un copil purtat.

Wrap-taiul Ery Thea este foarte comod si usor de folosit. Datorita centurii de la sold se leaga mai rapid decat un wrap tesut (se leaga mai intai centura la brau si raman doar bretelele de aranjat), dar are bretelele de pe umeri la fel de largi ca si un wrap tesut.  Astfel greutatea copilului este repartizata uniform intre umeri, spate si sold. Panoul central se muleaza perfect pe copil si are doua straturi de material. Materialul e 100% bumbac. Sustine intregul spate al copilului si ofera suport de la genunchi la genunchi (panoul este curbat, scobit pe laterale). Panoul poate fi scurtat prin tehnica legarii centurii. Gluga se poate folosi mai ales cand bebe adoarme, sustinandu-i foarte bine capusorul.

Cand pornim la drum intotdeauna am la mine si wrap taiul. Cand se plictiseste de carucior, un-doi pot sa scot asul din maneca. 🙂  Chiar si bunica a testat-o. Si daca ea s-a descurcat cu aranjatul/legatul “carpei” cum spune ea, fiti siguri, ca oricine se va descurca. In carucior rezista doar 1-2 ore, dar in wrap tai ar sta toata ziua. Si chiar sunt zile pe care efectiv si le petrece in wap-tai, o scot doar pe perioadele alaptarii, doarme, apoi se trezeste putin, iarasi adoarme. E linistita, se cuibareste in wrap la pieptul meu, rareori plange.  Dupa experienta primelor saptamani de utilizare, wrapul acesta va deveni un accesoriu permanent de-al meu si un ajutor real in noua noastra viata cu aceasta minune mica in ea.

Se recomanda de la 2 pana la 10 luni.

 

Vezi aici cat de usor e de folosit acest wrap tai!