Wrap tesut Tara Rhode de la Poarta-ma


Wrap tesut Tara Rhode de la Poarta-ma
3.5 (70%) 2 vote[s]

wrap-tesut-tara-rhode-poarta-maAm citit multe despre wrapuri si diferite sisteme de purtare ergonomice inca din timpul sarcinii. Eram hotarata sa-l port pe printisor daca va fi posibil din primele zile de dupa nastere. Din considerente economice vroiam un sistem care sa ne tina din primele zile pana la ultimele ale perioadei de purtare asadar am cautat mai ales printre wrapurile tesute. Am testat, apoi am achizitionat un Tara Rhode de la Poarta-ma. M-a atras designul vesel, culorile curcubeului si mi-am si imaginat cum ne va inveseli fiecare zi 🙂

Si nu ne-a dezamagit. Desi cunostintele purtarete m-au sfatuit sa am multa rabdare la inceput, cat timp invat cateva legaturi si eu eram pregatita sufleteste, ne-am acomodat foarte repede si am invatat rapid legaturile “de baza” si datorita faptului ca acest wrap este foarte moale, subtire, parca deja imblanzit. J Eu mi-am luat un wrap de 4.7m sa pot invata toate legaturile posibile, cine stie de care voi avea nevoie pe parcursul celor 3-4 ani (cat se spune ca e perioada de purtare). Materialul e bumbac 100%, neelastic, vopsit fara substante toxice. Latimea wrapului este de 75 cm.

Este foarte usor de manevrat. Si bebe e multumit de el, doarme linistit, nici temutele colici nu-l deranjeaza. Daca ar fi dupa el, l-as putea tine in wrap toata ziua. 🙂 Si chiar l-as putea, deoarece wrapul e foarte comod, distribuie greutatea (inca mica) copilului uniform, nu ma dor nici umerii, nici gatul, nici spatele. Pot sa-l si alaptez in wrap. Am fost nevoita sa invat sa-o fac si pe asta. Si tati vroia sa-l simta pe micut asa, dormind linistit la pieptul lui si a invatat legatura de front cross carry.

M-a suprins parerea medicului care la vazut pe baietel la controlul displaziei de sold. Mi-a recomandat sa-l port in continuare in “aceasta esarfa”, ca-i face bine, prevenind aparitia displaziei. Eram convinsa de beneficiile purtarii copilului intr-un wrap, dar auzind asta si de la un medic, aceasta convingere a devenit si mai solida.

Va recomand din suflet acest wrap si va doresc multe ore fericite cu bebe la pieptul lui mami/tati. 🙂

 

Vezi aici cum poti realiza diverse legaturi cu acest wrap